Ders Plan Özeti
Dersin Türü | Adet | Kredi Toplam | AKTS Toplam | |
Program Temel Dersleri | Bölüm Zorunlu | 3 | 6 | 36 |
Program Uzmanlık Dersleri | Bölüm Seçmeli | 0 | - | 0 |
Fakülte / Enstitü Seçmeli Ders Listesi
Kodu | Ders | Tür | Dil | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
GDM 608 | Şarap Teknolojisi | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 613 | Sütçülük Artıklarının Değerlendirilmesi | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDA 609 | Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDA 612 | Meyve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 606 | Gıda Proses Uygulamaları | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 616 | Araştırma ve Deneme Yöntemleri | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 611 | Hamur Kimyası | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 615 | Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 610 | Reçel, Marmelat ve Jele Yapım Tekniği | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 614 | İrmik ve Makarna Teknolojisi | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 602 | Laboratuvar Akreditasyonu | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 604 | Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 601 | Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 603 | Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 650 | Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 652 | İleri Gıda Kimyası | Zorunlu | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
GDM 653 | Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
YET 900 | Yeterlilik | Zorunlu | Türkçe | 0+0 | 0 | 24 |
GDM 600 | Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer | Zorunlu | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
FBE 101 | Proje Yazma Teknikleri | Seçmeli | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
Toplam | 57 | 138 |