Zorunlu Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | - | 5 | - | - | - | - | - | - |
| Uzmanlık Alanı (GDM 914) | - | - | - | - | - | - | - | - |
| Uzmanlık Alanı (GDM 916) | - | - | - | - | - | - | - | - |
| Yeterlilik (YET 900) | - | - | - | - | - | - | - | - |
Seçmeli Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | - | - | - | - | - | 4 | - | 5 |
| Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | - | 5 | 5 | - | - | 5 | 5 | - |
| Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) | - | - | - | - | - | - | - | - |
| Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) | 5 | 4 | - | - | - | - | - | - |
| Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | - | - | - | - | - | - | - | - |
| Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | - | - | - | - | - | - | - | - |
| Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | - | 4 | - | - | 5 | - | - | 5 |
| Hamur Kimyası (GDM 611) | - | 4 | - | - | - | - | - | - |
| İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) | - | 5 | 5 | - | - | - | - | - |
| Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | - | - | - | - | 5 | - | - | - |
| Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) | - | - | - | - | - | - | - | - |
| Şarap Teknolojisi (GDM 608) | - | 5 | 5 | - | 5 | 5 | - | 5 |
| Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | - | 4 | - | - | - | - | - | - |
Zorunlu Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Uzmanlık Alanı (GDM 914) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Uzmanlık Alanı (GDM 916) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Yeterlilik (YET 900) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Seçmeli Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç |
| Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | Y | Ç | Ç | Y | Y | Ç | Ç | Y |
| Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç |
| Hamur Kimyası (GDM 611) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y |
| Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y |
| Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Şarap Teknolojisi (GDM 608) | Y | Ç | Ç | Y | Ç | Ç | Y | Ç |
| Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Zorunlu Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | + | |||||||
| Uzmanlık Alanı (GDM 914) | ||||||||
| Uzmanlık Alanı (GDM 916) | ||||||||
| Yeterlilik (YET 900) |
Seçmeli Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | + | + | ||||||
| Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | + | + | + | + | ||||
| Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) | ||||||||
| Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) | + | + | ||||||
| Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | ||||||||
| Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | ||||||||
| Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | + | + | + | |||||
| Hamur Kimyası (GDM 611) | + | |||||||
| İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) | + | + | ||||||
| Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | + | |||||||
| Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) | ||||||||
| Şarap Teknolojisi (GDM 608) | + | + | + | + | + | |||
| Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | + |