Zorunlu Dersler
Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | - | 5 | - | - | - | - | - | - |
Uzmanlık Alanı (GDM 914) | - | - | - | - | - | - | - | - |
Uzmanlık Alanı (GDM 916) | - | - | - | - | - | - | - | - |
Yeterlilik (YET 900) | - | - | - | - | - | - | - | - |
Seçmeli Dersler
Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | - | - | - | - | - | 4 | - | 5 |
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | - | 5 | 5 | - | - | 5 | 5 | - |
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) | - | - | - | - | - | - | - | - |
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) | 5 | 4 | - | - | - | - | - | - |
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | - | - | - | - | - | - | - | - |
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | - | - | - | - | - | - | - | - |
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | - | 4 | - | - | 5 | - | - | 5 |
Hamur Kimyası (GDM 611) | - | 4 | - | - | - | - | - | - |
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) | - | 5 | 5 | - | - | - | - | - |
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | - | - | - | - | 5 | - | - | - |
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) | - | - | - | - | - | - | - | - |
Şarap Teknolojisi (GDM 608) | - | 5 | 5 | - | 5 | 5 | - | 5 |
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | - | 4 | - | - | - | - | - | - |
Zorunlu Dersler
Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Uzmanlık Alanı (GDM 914) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Uzmanlık Alanı (GDM 916) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Yeterlilik (YET 900) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Seçmeli Dersler
Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç |
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | Y | Ç | Ç | Y | Y | Ç | Ç | Y |
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç |
Hamur Kimyası (GDM 611) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y |
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y |
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Şarap Teknolojisi (GDM 608) | Y | Ç | Ç | Y | Ç | Ç | Y | Ç |
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Zorunlu Dersler
Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | + | |||||||
Uzmanlık Alanı (GDM 914) | ||||||||
Uzmanlık Alanı (GDM 916) | ||||||||
Yeterlilik (YET 900) |
Seçmeli Dersler
Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | + | + | ||||||
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | + | + | + | + | ||||
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) | ||||||||
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) | + | + | ||||||
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | ||||||||
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | ||||||||
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | + | + | + | |||||
Hamur Kimyası (GDM 611) | + | |||||||
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) | + | + | ||||||
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | + | |||||||
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) | ||||||||
Şarap Teknolojisi (GDM 608) | + | + | + | + | + | |||
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | + |