Zorunlu Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) - 5 - - - - - -
Uzmanlık Alanı (GDM 914) - - - - - - - -
Uzmanlık Alanı (GDM 916) - - - - - - - -
Yeterlilik (YET 900) - - - - - - - -

Seçmeli Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) - - - - - 4 - 5
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) - 5 5 - - 5 5 -
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) - - - - - - - -
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) 5 4 - - - - - -
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) - - - - - - - -
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) - - - - - - - -
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) - 4 - - 5 - - 5
Hamur Kimyası (GDM 611) - 4 - - - - - -
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) - 5 5 - - - - -
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) - - - - 5 - - -
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) - - - - - - - -
Şarap Teknolojisi (GDM 608) - 5 5 - 5 5 - 5
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) - 4 - - - - - -

Zorunlu Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) Y Ç Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 914) Y Y Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 916) Y Y Y Y Y Y Y Y
Yeterlilik (YET 900) Y Y Y Y Y Y Y Y

Seçmeli Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) Y Y Y Y Y Ç Y Ç
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) Y Ç Ç Y Y Ç Ç Y
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) Ç Ç Y Y Y Y Y Y
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) Y Ç Y Y Ç Y Y Ç
Hamur Kimyası (GDM 611) Y Ç Y Y Y Y Y Y
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) Y Ç Ç Y Y Y Y Y
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) Y Y Y Y Ç Y Y Y
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) Y Y Y Y Y Y Y Y
Şarap Teknolojisi (GDM 608) Y Ç Ç Y Ç Ç Y Ç
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) Y Ç Y Y Y Y Y Y

Zorunlu Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) +
Uzmanlık Alanı (GDM 914)
Uzmanlık Alanı (GDM 916)
Yeterlilik (YET 900)

Seçmeli Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) + +
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) + + + +
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688)
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) + +
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606)
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653)
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) + + +
Hamur Kimyası (GDM 611) +
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) + +
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) +
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641)
Şarap Teknolojisi (GDM 608) + + + + +
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) +