Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akışkanlar Mekaniği (GDM 210) | 5 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Analitik Kimya (GDM 203) | 0 | 5 | 0 | 0 | 5 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi (ATA 202) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Beslenme İlkeleri (GDM 206) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Bitirme Çalışması (GDM 498) | 0 | 0 | 0 | 4 | 5 | 5 | 5 | 3 | 4 | 0 | 0 | |||||||||||
Diferansiyel Denklemler (MAT 211) | 5 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Enstrümantal Analiz (GDM 314) | 4 | 2 | 0 | 3 | 5 | 4 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi (GDM 310) | 4 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Fizik I (FIZ 111) | 5 | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Fizik II (FIZ 112) | 5 | 3 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Genel Mikrobiyoloji (GDM 204) | 3 | 0 | 0 | 0 | 4 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 4 | |||||||||||
Gıda Analizleri (GDM 313) | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | |||||||||||
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı (GDM 208) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | |||||||||||
Gıda Kimyası ve Biyokimyası (GDM 205) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Gıda Mikrobiyolojisi (GDM 307) | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Gıda Mühendisliği Tasarımı (GDM 401) | 0 | 5 | 5 | 5 | 0 | 3 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler (GDM 308) | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Gıda Mühendisliğine Giriş (GDM 101) | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 3 | 4 | 0 | 4 | |||||||||||
Isı ve Kütle Aktarımı (GDM 303) | 5 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
İngilizce (ING 190) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Kimya (KIM 111) | 5 | 3 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Kütle ve Enerji Denklikleri (GDM 202) | 4 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Lineer Cebir (MAT 114) | 5 | 4 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Matematik I (MAT 111) | 5 | 3 | 3 | 4 | 4 | 3 | 1 | 3 | 4 | 2 | 2 | |||||||||||
Matematik II (MAT 112) | 5 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (GDM 306) | 3 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları (GDM 103) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Olasılık ve İstatistik (GDM 104) | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Organik Kimya (GDM 102) | 5 | 4 | 4 | 0 | 5 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Proses Kontrol (GDM 312) | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Staj I (GDM 399) | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | |||||||||||
Staj II (GDM 499) | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | |||||||||||
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi (GDM 309) | 0 | 0 | 4 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | |||||||||||
Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi (GDM 311) | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Teknik İngilizce (GDM 211) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 5 | 4 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Tepkime Kinetiği (GDM 209) | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Termodinamik (GDM 201) | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Türk Dili (TUR 101) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Üniversite Yaşamına Giriş (UNI 101) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Duyusal Analiz (GDM 421) | 2 | 0 | 0 | 0 | 5 | 4 | 5 | 0 | 0 | 0 | 4 | |||||||||||
Eğitim Psikolojisi (EBB 201) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme (EBB 304) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Eğitime Giriş (EBB 202) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Ekonomi (GDM 446) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 3 | 1 | 3 | 5 | 2 | |||||||||||
Enzimoloji (GDM 438) | 4 | 0 | 3 | 4 | 3 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Fermantasyon Teknolojisi (GDM 410) | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi (GDM 408) | 4 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Fonksiyonel Gıdalar (GDM 412) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Gıda Ambalajlama ve Depolama (GDM 423) | 4 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Gıda Biyoteknolojisi (GDM 432) | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 1 | 4 | 0 | 5 | |||||||||||
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler (GDM 445) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 5 | 0 | 4 | |||||||||||
Gıda Güvenliği (GDM 441) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | |||||||||||
Gıda İşlem Makineleri (GDM 430) | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 4 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler (GDM 449) | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Gıda Katkı Maddeleri (GDM 427) | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 5 | 5 | 5 | 0 | 0 | |||||||||||
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji (GDM 436) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Gıda Mühendisliğinde Endüstriyel Uygulamalar (Sektör Dersi) (GDM 447) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | |||||||||||
Gıda Pazarlama (GDM 443) | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 3 | 3 | 0 | 0 | 2 | |||||||||||
Gıdaların Soğukta Muhafazası (GDM 426) | 3 | 3 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | |||||||||||
Girişimcilik ve Proje Yönetimi ( ) | ||||||||||||||||||||||
İşletme Sanitasyonu (GDM 407) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Kanatlı Eti Bilim ve Teknolojisi (GDM 451) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon (GDM 440) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 4 | 0 | 0 | |||||||||||
Meyve Suyu İşleme Teknolojisi (GDM 435) | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Mikrobiyal Kalite Kontrol (GDM 448) | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Öğretim İlke ve Yöntemleri (EBB 302) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Öğretim Teknolojileri (EBB 401) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Öğretmenlik Uygulaması (EBB 404) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Özel Gıdalar Teknolojisi (GDM 439) | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Özel Öğretim Yöntemleri (EBB 301) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Rehberlik ve Özel Eğitim (EBB 402) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Sınıf Yönetimi (EBB 303) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Su Ürünleri Teknolojisi (GDM 413) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||||||||
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol (GDM 415) | 0 | 5 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 5 | 0 | |||||||||||
Temel Genetik (GDM 431) | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 5 | 4 | 0 | 1 | 0 | |||||||||||
Toplu Beslenme Sistemleri (GDM 411) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 5 | 5 | 0 | 0 | |||||||||||
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 491) | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 4 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 492) | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 4 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Yemeklik Yağ Teknolojisi (GDM 428) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 |
Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akışkanlar Mekaniği (GDM 210) | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Analitik Kimya (GDM 203) | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi (ATA 202) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Beslenme İlkeleri (GDM 206) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | |||||||||||
Bitirme Çalışması (GDM 498) | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Ç | O | Ç | Y | Y | |||||||||||
Diferansiyel Denklemler (MAT 211) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Enstrümantal Analiz (GDM 314) | Ç | O | Y | O | Ç | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi (GDM 310) | Ç | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Fizik I (FIZ 111) | Ç | O | Y | Y | O | O | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Fizik II (FIZ 112) | Ç | O | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Genel Mikrobiyoloji (GDM 204) | O | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Y | Y | Ç | |||||||||||
Gıda Analizleri (GDM 313) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | |||||||||||
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı (GDM 208) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | |||||||||||
Gıda Kimyası ve Biyokimyası (GDM 205) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Gıda Mikrobiyolojisi (GDM 307) | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Gıda Mühendisliği Tasarımı (GDM 401) | Y | Ç | Ç | Ç | Y | O | Ç | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler (GDM 308) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Gıda Mühendisliğine Giriş (GDM 101) | O | Y | Y | Y | Y | O | Y | O | Ç | Y | Ç | |||||||||||
Isı ve Kütle Aktarımı (GDM 303) | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
İngilizce (ING 190) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | |||||||||||
Kimya (KIM 111) | Ç | O | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Kütle ve Enerji Denklikleri (GDM 202) | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Lineer Cebir (MAT 114) | Ç | Ç | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Matematik I (MAT 111) | Ç | O | O | Ç | Ç | O | A | O | Ç | O | O | |||||||||||
Matematik II (MAT 112) | Ç | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (GDM 306) | O | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları (GDM 103) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Olasılık ve İstatistik (GDM 104) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Organik Kimya (GDM 102) | Ç | Ç | Ç | Y | Ç | O | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Proses Kontrol (GDM 312) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Staj I (GDM 399) | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Ç | Y | Y | |||||||||||
Staj II (GDM 499) | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Ç | Y | Y | |||||||||||
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi (GDM 309) | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | |||||||||||
Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi (GDM 311) | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Teknik İngilizce (GDM 211) | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Y | Y | |||||||||||
Tepkime Kinetiği (GDM 209) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Termodinamik (GDM 201) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Türk Dili (TUR 101) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Üniversite Yaşamına Giriş (UNI 101) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Duyusal Analiz (GDM 421) | O | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Y | Y | Ç | |||||||||||
Eğitim Psikolojisi (EBB 201) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme (EBB 304) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Eğitime Giriş (EBB 202) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Ekonomi (GDM 446) | Y | Y | Y | Y | Y | O | O | A | O | Ç | O | |||||||||||
Enzimoloji (GDM 438) | Ç | Y | O | Ç | O | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Fermantasyon Teknolojisi (GDM 410) | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi (GDM 408) | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Fonksiyonel Gıdalar (GDM 412) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y |
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Gıda Ambalajlama ve Depolama (GDM 423) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Gıda Biyoteknolojisi (GDM 432) | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | A | Ç | Y | Ç | |||||||||||
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler (GDM 445) | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Ç | Y | Ç | |||||||||||
Gıda Güvenliği (GDM 441) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | |||||||||||
Gıda İşlem Makineleri (GDM 430) | Y | Y | O | Y | Y | Ç | O | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler (GDM 449) | O | Y | Y | Y | Y | O | Ç | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Gıda Katkı Maddeleri (GDM 427) | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Y | |||||||||||
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji (GDM 436) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Gıda Mühendisliğinde Endüstriyel Uygulamalar (Sektör Dersi) (GDM 447) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | O | Y | |||||||||||
Gıda Pazarlama (GDM 443) | Y | Y | A | A | Y | Y | O | O | Y | Y | O | |||||||||||
Gıdaların Soğukta Muhafazası (GDM 426) | O | O | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | |||||||||||
Girişimcilik ve Proje Yönetimi ( ) | ||||||||||||||||||||||
İşletme Sanitasyonu (GDM 407) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Kanatlı Eti Bilim ve Teknolojisi (GDM 451) | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | O | Y | Y | Y | |||||||||||
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon (GDM 440) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | |||||||||||
Meyve Suyu İşleme Teknolojisi (GDM 435) | Y | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Mikrobiyal Kalite Kontrol (GDM 448) | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | O | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Öğretim İlke ve Yöntemleri (EBB 302) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Öğretim Teknolojileri (EBB 401) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Öğretmenlik Uygulaması (EBB 404) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Özel Gıdalar Teknolojisi (GDM 439) | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | |||||||||||
Özel Öğretim Yöntemleri (EBB 301) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Rehberlik ve Özel Eğitim (EBB 402) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Sınıf Yönetimi (EBB 303) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Su Ürünleri Teknolojisi (GDM 413) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | |||||||||||
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol (GDM 415) | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | |||||||||||
Temel Genetik (GDM 431) | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Ç | Y | A | Y | |||||||||||
Toplu Beslenme Sistemleri (GDM 411) | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Ç | Y | Y | |||||||||||
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 491) | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 492) | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Yemeklik Yağ Teknolojisi (GDM 428) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç |
Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akışkanlar Mekaniği (GDM 210) | + | + | ||||||||||||||||||||
Analitik Kimya (GDM 203) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi (ATA 202) | ||||||||||||||||||||||
Beslenme İlkeleri (GDM 206) | + | + | ||||||||||||||||||||
Bitirme Çalışması (GDM 498) | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||
Diferansiyel Denklemler (MAT 211) | + | + | ||||||||||||||||||||
Enstrümantal Analiz (GDM 314) | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi (GDM 310) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Fizik I (FIZ 111) | + | + | + | + | ||||||||||||||||||
Fizik II (FIZ 112) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Genel Mikrobiyoloji (GDM 204) | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||
Gıda Analizleri (GDM 313) | + | + | ||||||||||||||||||||
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı (GDM 208) | + | + | ||||||||||||||||||||
Gıda Kimyası ve Biyokimyası (GDM 205) | + | |||||||||||||||||||||
Gıda Mikrobiyolojisi (GDM 307) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Gıda Mühendisliği Tasarımı (GDM 401) | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler (GDM 308) | + | + | ||||||||||||||||||||
Gıda Mühendisliğine Giriş (GDM 101) | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||
Isı ve Kütle Aktarımı (GDM 303) | + | + | ||||||||||||||||||||
İngilizce (ING 190) | + | + | ||||||||||||||||||||
Kimya (KIM 111) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Kütle ve Enerji Denklikleri (GDM 202) | + | + | ||||||||||||||||||||
Lineer Cebir (MAT 114) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Matematik I (MAT 111) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | |||||||||||
Matematik II (MAT 112) | + | + | ||||||||||||||||||||
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (GDM 306) | + | + | ||||||||||||||||||||
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları (GDM 103) | + | |||||||||||||||||||||
Olasılık ve İstatistik (GDM 104) | + | + | ||||||||||||||||||||
Organik Kimya (GDM 102) | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||
Proses Kontrol (GDM 312) | + | + | ||||||||||||||||||||
Staj I (GDM 399) | + | + | + | + | ||||||||||||||||||
Staj II (GDM 499) | + | + | + | + | ||||||||||||||||||
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi (GDM 309) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi (GDM 311) | + | + | ||||||||||||||||||||
Teknik İngilizce (GDM 211) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Tepkime Kinetiği (GDM 209) | + | + | ||||||||||||||||||||
Termodinamik (GDM 201) | + | |||||||||||||||||||||
Türk Dili (TUR 101) | ||||||||||||||||||||||
Üniversite Yaşamına Giriş (UNI 101) |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Duyusal Analiz (GDM 421) | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||
Eğitim Psikolojisi (EBB 201) | ||||||||||||||||||||||
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme (EBB 304) | ||||||||||||||||||||||
Eğitime Giriş (EBB 202) | ||||||||||||||||||||||
Ekonomi (GDM 446) | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||
Enzimoloji (GDM 438) | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||
Fermantasyon Teknolojisi (GDM 410) | + | + | ||||||||||||||||||||
Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi (GDM 408) | + | + | ||||||||||||||||||||
Fonksiyonel Gıdalar (GDM 412) | + | + | + | + | ||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Gıda Ambalajlama ve Depolama (GDM 423) | + | + | ||||||||||||||||||||
Gıda Biyoteknolojisi (GDM 432) | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler (GDM 445) | + | + | + | + | ||||||||||||||||||
Gıda Güvenliği (GDM 441) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Gıda İşlem Makineleri (GDM 430) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler (GDM 449) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Gıda Katkı Maddeleri (GDM 427) | + | + | + | + | ||||||||||||||||||
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji (GDM 436) | + | + | ||||||||||||||||||||
Gıda Mühendisliğinde Endüstriyel Uygulamalar (Sektör Dersi) (GDM 447) | + | + | ||||||||||||||||||||
Gıda Pazarlama (GDM 443) | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||
Gıdaların Soğukta Muhafazası (GDM 426) | + | + | + | + | ||||||||||||||||||
Girişimcilik ve Proje Yönetimi ( ) | ||||||||||||||||||||||
İşletme Sanitasyonu (GDM 407) | + | + | ||||||||||||||||||||
Kanatlı Eti Bilim ve Teknolojisi (GDM 451) | + | + | ||||||||||||||||||||
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon (GDM 440) | + | + | ||||||||||||||||||||
Meyve Suyu İşleme Teknolojisi (GDM 435) | + | + | ||||||||||||||||||||
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Mikrobiyal Kalite Kontrol (GDM 448) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Öğretim İlke ve Yöntemleri (EBB 302) | ||||||||||||||||||||||
Öğretim Teknolojileri (EBB 401) | ||||||||||||||||||||||
Öğretmenlik Uygulaması (EBB 404) | ||||||||||||||||||||||
Özel Gıdalar Teknolojisi (GDM 439) | + | + | + | |||||||||||||||||||
Özel Öğretim Yöntemleri (EBB 301) | ||||||||||||||||||||||
Rehberlik ve Özel Eğitim (EBB 402) | ||||||||||||||||||||||
Sınıf Yönetimi (EBB 303) | ||||||||||||||||||||||
Su Ürünleri Teknolojisi (GDM 413) | + | + | ||||||||||||||||||||
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol (GDM 415) | + | + | + | + | ||||||||||||||||||
Temel Genetik (GDM 431) | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||
Toplu Beslenme Sistemleri (GDM 411) | + | + | + | + | ||||||||||||||||||
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 491) | + | + | + | + | + | + | + | |||||||||||||||
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 492) | + | + | + | + | + | + | + | |||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | ||||||||||||||||||||||
Yemeklik Yağ Teknolojisi (GDM 428) | + | + | + |