Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Akışkanlar Mekaniği (GDM 210) 5 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Analitik Kimya (GDM 203) 0 5 0 0 5 0 4 0 0 0 0
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi (ATA 202) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Beslenme İlkeleri (GDM 206) 0 0 0 0 0 0 5 5 0 0 0
Bitirme Çalışması (GDM 498) 0 0 0 4 5 5 5 3 4 0 0
Diferansiyel Denklemler (MAT 211) 5 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Enstrümantal Analiz (GDM 314) 4 2 0 3 5 4 5 0 0 0 0
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi (GDM 310) 4 0 0 0 5 5 0 0 0 0 0
Fizik I (FIZ 111) 5 3 0 0 3 3 0 0 0 0 0
Fizik II (FIZ 112) 5 3 0 0 4 0 0 0 0 0 0
Genel Mikrobiyoloji (GDM 204) 3 0 0 0 4 5 5 0 0 0 4
Gıda Analizleri (GDM 313) 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı (GDM 208) 5 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0
Gıda Kimyası ve Biyokimyası (GDM 205) 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Mikrobiyolojisi (GDM 307) 5 0 0 0 5 0 5 0 0 0 0
Gıda Mühendisliği Tasarımı (GDM 401) 0 5 5 5 0 3 4 0 0 0 0
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler (GDM 308) 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Mühendisliğine Giriş (GDM 101) 2 0 0 0 0 3 0 3 4 0 4
Isı ve Kütle Aktarımı (GDM 303) 5 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0
İngilizce (ING 190) 0 0 0 0 0 0 5 5 0 0 0
Kimya (KIM 111) 5 3 0 0 4 0 0 0 0 0 0
Kütle ve Enerji Denklikleri (GDM 202) 4 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Lineer Cebir (MAT 114) 5 4 3 0 0 0 0 0 0 0 0
Matematik I (MAT 111) 5 3 3 4 4 3 1 3 4 2 2
Matematik II (MAT 112) 5 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (GDM 306) 3 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları (GDM 103) 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Olasılık ve İstatistik (GDM 104) 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Organik Kimya (GDM 102) 5 4 4 0 5 3 0 0 0 0 0
Proses Kontrol (GDM 312) 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Staj I (GDM 399) 0 0 0 0 5 5 5 0 5 0 0
Staj II (GDM 499) 0 0 0 0 5 5 5 0 5 0 0
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi (GDM 309) 0 0 4 5 0 0 0 0 0 0 3
Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi (GDM 311) 5 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0
Teknik İngilizce (GDM 211) 0 0 0 0 0 4 5 4 0 0 0
Tepkime Kinetiği (GDM 209) 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Termodinamik (GDM 201) 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Türk Dili (TUR 101) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Üniversite Yaşamına Giriş (UNI 101) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Duyusal Analiz (GDM 421) 2 0 0 0 5 4 5 0 0 0 4
Eğitim Psikolojisi (EBB 201) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme (EBB 304) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Eğitime Giriş (EBB 202) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Ekonomi (GDM 446) 0 0 0 0 0 3 3 1 3 5 2
Enzimoloji (GDM 438) 4 0 3 4 3 5 0 0 0 0 0
Fermantasyon Teknolojisi (GDM 410) 0 0 0 0 5 0 5 0 0 0 0
Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi (GDM 408) 4 0 0 0 4 0 0 0 0 0 0
Fonksiyonel Gıdalar (GDM 412) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 0 5 0 5 0 0 0 0
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Gıda Ambalajlama ve Depolama (GDM 423) 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Biyoteknolojisi (GDM 432) 4 0 0 0 0 4 4 1 4 0 5
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler (GDM 445) 0 0 0 0 0 4 4 0 5 0 4
Gıda Güvenliği (GDM 441) 5 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5
Gıda İşlem Makineleri (GDM 430) 0 0 3 0 0 4 3 0 0 0 0
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler (GDM 449) 3 0 0 0 0 3 4 0 0 0 0
Gıda Katkı Maddeleri (GDM 427) 0 0 0 5 0 0 5 5 5 0 0
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji (GDM 436) 5 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0
Gıda Mühendisliğinde Endüstriyel Uygulamalar (Sektör Dersi) (GDM 447) 0 0 0 0 0 0 0 3 0 3 0
Gıda Pazarlama (GDM 443) 0 0 1 1 0 0 3 3 0 0 2
Gıdaların Soğukta Muhafazası (GDM 426) 3 3 5 0 0 0 0 0 0 2 0
Girişimcilik ve Proje Yönetimi ( )
İşletme Sanitasyonu (GDM 407) 5 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0
Kanatlı Eti Bilim ve Teknolojisi (GDM 451) 0 0 0 0 0 3 0 3 0 0 0
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon (GDM 440) 0 0 0 0 0 0 4 0 4 0 0
Meyve Suyu İşleme Teknolojisi (GDM 435) 0 2 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Mf-Teknik Seçmeli ( )
Mf-Teknik Seçmeli ( )
Mikrobiyal Kalite Kontrol (GDM 448) 5 0 0 0 5 0 2 0 0 0 0
Öğretim İlke ve Yöntemleri (EBB 302) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Öğretim Teknolojileri (EBB 401) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Öğretmenlik Uygulaması (EBB 404) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Özel Gıdalar Teknolojisi (GDM 439) 0 0 5 0 5 0 0 5 0 0 0
Özel Öğretim Yöntemleri (EBB 301) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Rehberlik ve Özel Eğitim (EBB 402) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Sınıf Yönetimi (EBB 303) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Su Ürünleri Teknolojisi (GDM 413) 5 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol (GDM 415) 0 5 0 4 0 0 0 0 4 5 0
Temel Genetik (GDM 431) 0 0 0 0 5 5 5 4 0 1 0
Toplu Beslenme Sistemleri (GDM 411) 0 0 0 0 0 5 5 5 5 0 0
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 491) 0 5 0 5 0 5 0 4 0 5 0 5 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 492) 0 5 0 5 0 5 0 4 0 5 0 5 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Üniversite Ortak Seçmeli ( )
Üniversite Ortak Seçmeli ( )
Yemeklik Yağ Teknolojisi (GDM 428) 5 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5

Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Akışkanlar Mekaniği (GDM 210) Ç Y Ç Y Y Y Y Y Y Y Y
Analitik Kimya (GDM 203) Y Ç Y Y Ç Y Ç Y Y Y Y
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi (ATA 202) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Beslenme İlkeleri (GDM 206) Y Y Y Y Y Y Ç Ç Y Y Y
Bitirme Çalışması (GDM 498) Y Y Y Ç Ç Ç Ç O Ç Y Y
Diferansiyel Denklemler (MAT 211) Ç Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Enstrümantal Analiz (GDM 314) Ç O Y O Ç Ç Ç Y Y Y Y
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi (GDM 310) Ç Y Y Y Ç Ç Y Y Y Y Y
Fizik I (FIZ 111) Ç O Y Y O O Y Y Y Y Y
Fizik II (FIZ 112) Ç O Y Y Ç Y Y Y Y Y Y
Genel Mikrobiyoloji (GDM 204) O Y Y Y Ç Ç Ç Y Y Y Ç
Gıda Analizleri (GDM 313) Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y Ç
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı (GDM 208) Ç Y Y Y Y Y Y Y Ç Y Y
Gıda Kimyası ve Biyokimyası (GDM 205) Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Mikrobiyolojisi (GDM 307) Ç Y Y Y Ç Y Ç Y Y Y Y
Gıda Mühendisliği Tasarımı (GDM 401) Y Ç Ç Ç Y O Ç Y Y Y Y
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler (GDM 308) Ç Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Mühendisliğine Giriş (GDM 101) O Y Y Y Y O Y O Ç Y Ç
Isı ve Kütle Aktarımı (GDM 303) Ç Y Ç Y Y Y Y Y Y Y Y
İngilizce (ING 190) Y Y Y Y Y Y Ç Ç Y Y Y
Kimya (KIM 111) Ç O Y Y Ç Y Y Y Y Y Y
Kütle ve Enerji Denklikleri (GDM 202) Ç Y Ç Y Y Y Y Y Y Y Y
Lineer Cebir (MAT 114) Ç Ç O Y Y Y Y Y Y Y Y
Matematik I (MAT 111) Ç O O Ç Ç O A O Ç O O
Matematik II (MAT 112) Ç O Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (GDM 306) O O Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları (GDM 103) Y Y Y Y Y Y Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Olasılık ve İstatistik (GDM 104) Ç Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Organik Kimya (GDM 102) Ç Ç Ç Y Ç O Y Y Y Y Y
Proses Kontrol (GDM 312) Ç Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Staj I (GDM 399) Y Y Y Y Ç Ç Ç Y Ç Y Y
Staj II (GDM 499) Y Y Y Y Ç Ç Ç Y Ç Y Y
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi (GDM 309) Y Y Ç Ç Y Y Y Y Y Y O
Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi (GDM 311) Ç Y Y Y Ç Y Y Y Y Y Y
Teknik İngilizce (GDM 211) Y Y Y Y Y Ç Ç Ç Y Y Y
Tepkime Kinetiği (GDM 209) Ç Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Termodinamik (GDM 201) Y Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Türk Dili (TUR 101) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Üniversite Yaşamına Giriş (UNI 101) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Duyusal Analiz (GDM 421) O Y Y Y Ç Ç Ç Y Y Y Ç
Eğitim Psikolojisi (EBB 201) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme (EBB 304) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Eğitime Giriş (EBB 202) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Ekonomi (GDM 446) Y Y Y Y Y O O A O Ç O
Enzimoloji (GDM 438) Ç Y O Ç O Ç Y Y Y Y Y
Fermantasyon Teknolojisi (GDM 410) Y Y Y Y Ç Y Ç Y Y Y Y
Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi (GDM 408) Ç Y Y Y Ç Y Y Y Y Y Y
Fonksiyonel Gıdalar (GDM 412) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Ç Y Ç Y Ç Y Ç Y Y Y Y
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Gıda Ambalajlama ve Depolama (GDM 423) Ç Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Biyoteknolojisi (GDM 432) Ç Y Y Y Y Ç Ç A Ç Y Ç
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler (GDM 445) Y Y Y Y Y Ç Ç Y Ç Y Ç
Gıda Güvenliği (GDM 441) Ç Y Y Y Y Y Y Y Ç Y Ç
Gıda İşlem Makineleri (GDM 430) Y Y O Y Y Ç O Y Y Y Y
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler (GDM 449) O Y Y Y Y O Ç Y Y Y Y
Gıda Katkı Maddeleri (GDM 427) Y Y Y Ç Y Y Ç Ç Ç Y Y
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji (GDM 436) Ç Y Y Y Y Y Ç Y Y Y Y
Gıda Mühendisliğinde Endüstriyel Uygulamalar (Sektör Dersi) (GDM 447) Y Y Y Y Y Y Y O Y O Y
Gıda Pazarlama (GDM 443) Y Y A A Y Y O O Y Y O
Gıdaların Soğukta Muhafazası (GDM 426) O O Ç Y Y Y Y Y Y O Y
Girişimcilik ve Proje Yönetimi ( )
İşletme Sanitasyonu (GDM 407) Ç Y Y Y Y Y Ç Y Y Y Y
Kanatlı Eti Bilim ve Teknolojisi (GDM 451) Y Y Y Y Y O Y O Y Y Y
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon (GDM 440) Y Y Y Y Y Y Ç Y Ç Y Y
Meyve Suyu İşleme Teknolojisi (GDM 435) Y O Y Y Y Y Y Y Y Ç Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Mf-Teknik Seçmeli ( )
Mf-Teknik Seçmeli ( )
Mikrobiyal Kalite Kontrol (GDM 448) Ç Y Y Y Ç Y O Y Y Y Y
Öğretim İlke ve Yöntemleri (EBB 302) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Öğretim Teknolojileri (EBB 401) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Öğretmenlik Uygulaması (EBB 404) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Özel Gıdalar Teknolojisi (GDM 439) Y Y Ç Y Ç Y Y Ç Y Y Y
Özel Öğretim Yöntemleri (EBB 301) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Rehberlik ve Özel Eğitim (EBB 402) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Sınıf Yönetimi (EBB 303) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Su Ürünleri Teknolojisi (GDM 413) Ç Y Y Y Y Y Ç Y Y Y Y
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol (GDM 415) Y Ç Y Ç Y Y Y Y Ç Ç Y
Temel Genetik (GDM 431) Y Y Y Y Ç Ç Ç Ç Y A Y
Toplu Beslenme Sistemleri (GDM 411) Y Y Y Y Y Ç Ç Ç Ç Y Y
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 491) Y Ç Y Ç Y Ç Y Ç Y Ç Y Ç Y Ç Y Y Y Y Y Y Y Y
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 492) Y Ç Y Ç Y Ç Y Ç Y Ç Y Ç Y Ç Y Y Y Y Y Y Y Y
Üniversite Ortak Seçmeli ( )
Üniversite Ortak Seçmeli ( )
Yemeklik Yağ Teknolojisi (GDM 428) Ç Y Y Y Y Y Y Y Ç Y Ç

Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Akışkanlar Mekaniği (GDM 210) + +
Analitik Kimya (GDM 203) + + +
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi (ATA 202)
Beslenme İlkeleri (GDM 206) + +
Bitirme Çalışması (GDM 498) + + + + + +
Diferansiyel Denklemler (MAT 211) + +
Enstrümantal Analiz (GDM 314) + + + + + +
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi (GDM 310) + + +
Fizik I (FIZ 111) + + + +
Fizik II (FIZ 112) + + +
Genel Mikrobiyoloji (GDM 204) + + + + +
Gıda Analizleri (GDM 313) + +
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı (GDM 208) + +
Gıda Kimyası ve Biyokimyası (GDM 205) +
Gıda Mikrobiyolojisi (GDM 307) + + +
Gıda Mühendisliği Tasarımı (GDM 401) + + + + +
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler (GDM 308) + +
Gıda Mühendisliğine Giriş (GDM 101) + + + + +
Isı ve Kütle Aktarımı (GDM 303) + +
İngilizce (ING 190) + +
Kimya (KIM 111) + + +
Kütle ve Enerji Denklikleri (GDM 202) + +
Lineer Cebir (MAT 114) + + +
Matematik I (MAT 111) + + + + + + + + + + +
Matematik II (MAT 112) + +
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (GDM 306) + +
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları (GDM 103) +
Olasılık ve İstatistik (GDM 104) + +
Organik Kimya (GDM 102) + + + + +
Proses Kontrol (GDM 312) + +
Staj I (GDM 399) + + + +
Staj II (GDM 499) + + + +
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi (GDM 309) + + +
Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi (GDM 311) + +
Teknik İngilizce (GDM 211) + + +
Tepkime Kinetiği (GDM 209) + +
Termodinamik (GDM 201) +
Türk Dili (TUR 101)
Üniversite Yaşamına Giriş (UNI 101)

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Duyusal Analiz (GDM 421) + + + + +
Eğitim Psikolojisi (EBB 201)
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme (EBB 304)
Eğitime Giriş (EBB 202)
Ekonomi (GDM 446) + + + + + +
Enzimoloji (GDM 438) + + + + +
Fermantasyon Teknolojisi (GDM 410) + +
Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi (GDM 408) + +
Fonksiyonel Gıdalar (GDM 412) + + + +
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Formasyon Seçmeli ( )
Gıda Ambalajlama ve Depolama (GDM 423) + +
Gıda Biyoteknolojisi (GDM 432) + + + + + +
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler (GDM 445) + + + +
Gıda Güvenliği (GDM 441) + + +
Gıda İşlem Makineleri (GDM 430) + + +
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler (GDM 449) + + +
Gıda Katkı Maddeleri (GDM 427) + + + +
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji (GDM 436) + +
Gıda Mühendisliğinde Endüstriyel Uygulamalar (Sektör Dersi) (GDM 447) + +
Gıda Pazarlama (GDM 443) + + + + +
Gıdaların Soğukta Muhafazası (GDM 426) + + + +
Girişimcilik ve Proje Yönetimi ( )
İşletme Sanitasyonu (GDM 407) + +
Kanatlı Eti Bilim ve Teknolojisi (GDM 451) + +
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon (GDM 440) + +
Meyve Suyu İşleme Teknolojisi (GDM 435) + +
Mf-Teknik Seçmeli ( )
Mf-Teknik Seçmeli ( )
Mikrobiyal Kalite Kontrol (GDM 448) + + +
Öğretim İlke ve Yöntemleri (EBB 302)
Öğretim Teknolojileri (EBB 401)
Öğretmenlik Uygulaması (EBB 404)
Özel Gıdalar Teknolojisi (GDM 439) + + +
Özel Öğretim Yöntemleri (EBB 301)
Rehberlik ve Özel Eğitim (EBB 402)
Sınıf Yönetimi (EBB 303)
Su Ürünleri Teknolojisi (GDM 413) + +
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol (GDM 415) + + + +
Temel Genetik (GDM 431) + + + + +
Toplu Beslenme Sistemleri (GDM 411) + + + +
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 491) + + + + + + +
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 492) + + + + + + +
Üniversite Ortak Seçmeli ( )
Üniversite Ortak Seçmeli ( )
Yemeklik Yağ Teknolojisi (GDM 428) + + +