Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 500) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Tez Çalışması (GDM 800) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Uzmanlık Alanı (GDM 801) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Uzmanlık Alanı (GDM 803) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Patojenleri (GDA 501) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Sanayinde Margarin ve Şorteningler (GDM 523) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
İleri Analitik Kimya (GDM 539) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
İleri Protein Kimyası (GDM 557) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Konserve Üretim Teknolojisi (GDM 521) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi (GDM 513) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 541) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 4 | 4 |
Nişasta Kimyası (GDM 532) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Zeytinyağı Teknolojisi (GDM 522) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 500) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Tez Çalışması (GDM 800) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Uzmanlık Alanı (GDM 801) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Uzmanlık Alanı (GDM 803) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Patojenleri (GDA 501) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Sanayinde Margarin ve Şorteningler (GDM 523) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
İleri Analitik Kimya (GDM 539) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
İleri Protein Kimyası (GDM 557) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Konserve Üretim Teknolojisi (GDM 521) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi (GDM 513) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 541) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) | Y | Y | Y | O | Y | Ç | Ç |
Nişasta Kimyası (GDM 532) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Zeytinyağı Teknolojisi (GDM 522) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 500) | |||||||
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) | |||||||
Tez Çalışması (GDM 800) | |||||||
Uzmanlık Alanı (GDM 801) | |||||||
Uzmanlık Alanı (GDM 803) |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) | |||||||
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) | |||||||
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) | |||||||
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) | |||||||
Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) | |||||||
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) | |||||||
Gıda Patojenleri (GDA 501) | |||||||
Gıda Sanayinde Margarin ve Şorteningler (GDM 523) | |||||||
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) | |||||||
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) | |||||||
İleri Analitik Kimya (GDM 539) | |||||||
İleri Protein Kimyası (GDM 557) | |||||||
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) | |||||||
Konserve Üretim Teknolojisi (GDM 521) | |||||||
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi (GDM 513) | |||||||
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) | |||||||
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) | |||||||
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 541) | |||||||
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) | + | + | + | ||||
Nişasta Kimyası (GDM 532) | |||||||
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) | |||||||
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) | |||||||
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) | |||||||
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) | |||||||
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) | |||||||
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) | |||||||
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) | |||||||
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) | |||||||
Zeytinyağı Teknolojisi (GDM 522) |