Zorunlu Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) - - - 4 - - -
Tez Çalışması (GDM 800) - - - - - - -
Uzmanlık Alanı (GDM 832) - - - - - - -
Uzmanlık Alanı (GDM 834) - - - - - - -
Uzmanlık Alanı (GDM 801) - - - - - - -
Uzmanlık Alanı (GDM 803) - - - - - - -

Seçmeli Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7
Biyoaktif Gıda Bileşenleri ve Ekstraksiyon Teknikleri (GDM 521) - - - - - - -
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) - - - - - - -
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) - - - - - - -
Enkapsülasyon Teknolojisi (GDM 529) - - - - - - -
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) - - - 3 - - -
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) - - - - - - -
Fbe_Seçmeli ( )
Fbe_Seçmeli ( )
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) - - - - - - -
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) - 4 - - 5 - -
Gıda Patojenleri (GDA 501) - - - - - - -
Gıda Proses Kontaminantları (GDM 530) - - - - - - -
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) - - - - - - -
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) 4 5 4 3 3 - 4
İleri Analitik Kimya (GDM 539) - 3 - 3 - - -
İleri Protein Kimyası (GDM 557) - 5 5 - - - -
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) - - - - - - -
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 531) - - - - - - -
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) - 4 - - - - 5
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) - - - - - - -
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) - - - 3 - 4 4
Nişasta Kimyası (GDM 532) - 4 - - - - -
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) - 5 - - 4 - -
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) - 4 - - - - 4
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) - - - - - - -
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) - 4 - - - - -
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) - - - - - - -
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) - 4 4 - - - -
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) - - - - - - -

Zorunlu Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) Y Y Y Ç Y Y Y
Tez Çalışması (GDM 800) Y Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 832) Y Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 834) Y Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 801) Y Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 803) Y Y Y Y Y Y Y

Seçmeli Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7
Biyoaktif Gıda Bileşenleri ve Ekstraksiyon Teknikleri (GDM 521) Y Y Y Y Y Y Y
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) Y Y Y Y Y Y Y
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) Y Y Y Y Y Y Y
Enkapsülasyon Teknolojisi (GDM 529) Y Y Y Y Y Y Y
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) Y Y Y O Y Y Y
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) Y Y Y Y Y Y Y
Fbe_Seçmeli ( )
Fbe_Seçmeli ( )
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) Y Ç Y Y Ç Y Y
Gıda Patojenleri (GDA 501) Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Proses Kontaminantları (GDM 530) Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) Y Y Y Y Y Y Y
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) Ç Ç Ç O O Y Ç
İleri Analitik Kimya (GDM 539) Y O Y O Y Y Y
İleri Protein Kimyası (GDM 557) Y Ç Ç Y Y Y Y
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) Y Y Y Y Y Y Y
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 531) Y Y Y Y Y Y Y
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) Y Ç Y Y Y Y Ç
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) Y Y Y Y Y Y Y
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) Y Y Y O Y Ç Ç
Nişasta Kimyası (GDM 532) Y Ç Y Y Y Y Y
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) Y Ç Y Y Ç Y Y
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) Y Ç Y Y Y Y Ç
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) Y Y Y Y Y Y Y
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) Y Ç Y Y Y Y Y
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) Y Y Y Y Y Y Y
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) Y Ç Ç Y Y Y Y
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) Y Y Y Y Y Y Y

Zorunlu Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) +
Tez Çalışması (GDM 800)
Uzmanlık Alanı (GDM 832)
Uzmanlık Alanı (GDM 834)
Uzmanlık Alanı (GDM 801)
Uzmanlık Alanı (GDM 803)

Seçmeli Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7
Biyoaktif Gıda Bileşenleri ve Ekstraksiyon Teknikleri (GDM 521)
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508)
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540)
Enkapsülasyon Teknolojisi (GDM 529)
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) +
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515)
Fbe_Seçmeli ( )
Fbe_Seçmeli ( )
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551)
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) + +
Gıda Patojenleri (GDA 501)
Gıda Proses Kontaminantları (GDM 530)
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553)
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) + + + + + +
İleri Analitik Kimya (GDM 539) + +
İleri Protein Kimyası (GDM 557) + +
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534)
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 531)
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) + +
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509)
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) + + +
Nişasta Kimyası (GDM 532) +
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) + +
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) + +
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504)
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) +
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505)
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) + +
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526)