Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 500) 0 0 0 0 0 0 0
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) 0 0 0 0 0 0 0
Tez Çalışması (GDM 800) 0 0 0 0 0 0 0
Uzmanlık Alanı (GDM 801) 0 0 0 0 0 0 0
Uzmanlık Alanı (GDM 803) 0 0 0 0 0 0 0

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) 0 0 0 0 0 0 0
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) 0 0 0 0 0 0 0
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) 0 0 0 0 0 0 0
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) 0 0 0 0 0 0 0
Fbe_Seçmeli ( )
Fbe_Seçmeli ( )
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Patojenleri (GDA 501) 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Sanayinde Margarin ve Şorteningler (GDM 523) 0 0 0 0 0 0 0
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) 0 0 0 0 0 0 0
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) 0 0 0 0 0 0 0
İleri Analitik Kimya (GDM 539) 0 0 0 0 0 0 0
İleri Protein Kimyası (GDM 557) 0 0 0 0 0 0 0
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) 0 0 0 0 0 0 0
Konserve Üretim Teknolojisi (GDM 521) 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi (GDM 513) 0 0 0 0 0 0 0
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) 0 0 0 0 0 0 0
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) 0 0 0 0 0 0 0
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 541) 0 0 0 0 0 0 0
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) 0 0 0 3 0 4 4
Nişasta Kimyası (GDM 532) 0 0 0 0 0 0 0
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) 0 0 0 0 0 0 0
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) 0 0 0 0 0 0 0
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) 0 0 0 0 0 0 0
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) 0 0 0 0 0 0 0
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) 0 0 0 0 0 0 0
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) 0 0 0 0 0 0 0
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) 0 0 0 0 0 0 0
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) 0 0 0 0 0 0 0
Zeytinyağı Teknolojisi (GDM 522) 0 0 0 0 0 0 0

Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 500) Y Y Y Y Y Y Y
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) Y Y Y Y Y Y Y
Tez Çalışması (GDM 800) Y Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 801) Y Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 803) Y Y Y Y Y Y Y

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) Y Y Y Y Y Y Y
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) Y Y Y Y Y Y Y
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) Y Y Y Y Y Y Y
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) Y Y Y Y Y Y Y
Fbe_Seçmeli ( )
Fbe_Seçmeli ( )
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Patojenleri (GDA 501) Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Sanayinde Margarin ve Şorteningler (GDM 523) Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) Y Y Y Y Y Y Y
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) Y Y Y Y Y Y Y
İleri Analitik Kimya (GDM 539) Y Y Y Y Y Y Y
İleri Protein Kimyası (GDM 557) Y Y Y Y Y Y Y
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) Y Y Y Y Y Y Y
Konserve Üretim Teknolojisi (GDM 521) Y Y Y Y Y Y Y
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi (GDM 513) Y Y Y Y Y Y Y
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) Y Y Y Y Y Y Y
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) Y Y Y Y Y Y Y
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 541) Y Y Y Y Y Y Y
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) Y Y Y O Y Ç Ç
Nişasta Kimyası (GDM 532) Y Y Y Y Y Y Y
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) Y Y Y Y Y Y Y
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) Y Y Y Y Y Y Y
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) Y Y Y Y Y Y Y
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) Y Y Y Y Y Y Y
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) Y Y Y Y Y Y Y
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) Y Y Y Y Y Y Y
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) Y Y Y Y Y Y Y
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) Y Y Y Y Y Y Y
Zeytinyağı Teknolojisi (GDM 522) Y Y Y Y Y Y Y

Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 500)
İleri Gıda Analizleri (GDM 554)
Tez Çalışması (GDM 800)
Uzmanlık Alanı (GDM 801)
Uzmanlık Alanı (GDM 803)

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508)
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540)
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528)
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515)
Fbe_Seçmeli ( )
Fbe_Seçmeli ( )
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551)
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542)
Gıda Patojenleri (GDA 501)
Gıda Sanayinde Margarin ve Şorteningler (GDM 523)
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553)
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527)
İleri Analitik Kimya (GDM 539)
İleri Protein Kimyası (GDM 557)
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534)
Konserve Üretim Teknolojisi (GDM 521)
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi (GDM 513)
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511)
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509)
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 541)
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) + + +
Nişasta Kimyası (GDM 532)
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526)
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101)
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560)
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504)
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520)
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505)
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555)
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526)
Zeytinyağı Teknolojisi (GDM 522)