Alanına Uygun Temel Öğretim |
Kimya |
1. Yarıyıl |
zorunlu |
6 |
Toplam |
6 |
6 |
Alanına Uygun Öğretim |
Gıda Güvenliği |
7. Yarıyıl |
secmeli |
5 |
Toplam |
0 |
5 |
Genel Eğitim |
Türk Dili |
1. Yarıyıl |
zorunlu |
4 |
İngilizce |
2. Yarıyıl |
zorunlu |
4 |
Matematik II |
2. Yarıyıl |
zorunlu |
6 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi |
4. Yarıyıl |
zorunlu |
4 |
Toplam |
18 |
18 |
Diğer |
Fizik I |
1. Yarıyıl |
zorunlu |
6 |
Gıda Mühendisliğine Giriş |
1. Yarıyıl |
zorunlu |
3 |
Matematik I |
1. Yarıyıl |
zorunlu |
6 |
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları |
1. Yarıyıl |
zorunlu |
5 |
Fizik II |
2. Yarıyıl |
zorunlu |
6 |
Lineer Cebir |
2. Yarıyıl |
zorunlu |
4 |
Olasılık ve İstatistik |
2. Yarıyıl |
zorunlu |
4 |
Organik Kimya |
2. Yarıyıl |
zorunlu |
6 |
Diferansiyel Denklemler |
3. Yarıyıl |
zorunlu |
6 |
Gıda Kimyası ve Biyokimyası |
3. Yarıyıl |
zorunlu |
6 |
Tepkime Kinetiği |
3. Yarıyıl |
zorunlu |
5 |
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi |
5. Yarıyıl |
zorunlu |
5 |
Enstrümantal Analiz |
6. Yarıyıl |
zorunlu |
5 |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi |
6. Yarıyıl |
zorunlu |
5 |
Gıda Ambalajlama ve Depolama |
7. Yarıyıl |
secmeli |
5 |
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler |
7. Yarıyıl |
secmeli |
5 |
Gıda Mühendisliği Tasarımı |
7. Yarıyıl |
zorunlu |
5 |
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol |
7. Yarıyıl |
secmeli |
5 |
Bitirme Çalışması |
8. Yarıyıl |
zorunlu |
10 |
Gıda Biyoteknolojisi |
8. Yarıyıl |
secmeli |
5 |
Gıdaların Soğukta Muhafazası |
8. Yarıyıl |
secmeli |
5 |
Mikrobiyal Kalite Kontrol |
8. Yarıyıl |
secmeli |
5 |
Toplam |
87 |
117 |