Ders Plan Özeti
Dersin Türü | Adet | Kredi Toplam | AKTS Toplam | |
Program Temel Dersleri | Bölüm Zorunlu | 0 | 0 | 0 |
Program Uzmanlık Dersleri | Bölüm Seçmeli | 0 | - | 0 |
Fakülte / Enstitü Seçmeli Ders Listesi
Kodu | Ders | Tür | Dil | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
FST 501 | Food Packagıng Materıals and Technologıes | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 503 | Culture Medıa Used In Mıcrobıology | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 505 | Food Pathogens | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 507 | Starch Chemıstry | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 509 | Industrıal Mıcrobıology | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 513 | Proteın Chemıstry | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 504 | Shelf Lıfe and Stabılıty Of Foods | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 506 | New Food Preservatıon Methods | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 508 | Cereal Products and Analytıcal Qualıty Control | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 510 | Methods In Molecular Bıology | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 512 | Food Analysıs By Hplc | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |